Böcker

lagomliv-coverOdla ditt lagomliv

Ordfront förlag 2018

Är du alltid tillgänglig, på topp och redo att marknadsföra dig själv? Har du invaggats i tron om att allt – även människor och relationer – kan vara till salu? Jämför du dig med andra på sociala medier?

I boken funderar Bella över vad som händer med oss när vi ständigt är på pass och till salu, och rent av betraktar oss som personliga varumärken. Hon konstaterar att den moderna tidens livsstilshets gör oss stressade och ledsna, men också att det går utmärkt att leva bra i lagom takt.
Köp boken här!

 

ratt-ur-jorden-handbok-i-sjalvhushallningRätt ur jorden

Ordfront förlag 2014

Ta steget från förvirrad konsument till självförsörjande odlare och få giftfri mat, skönare fritid och ett rent samvete på köpet!

Rätt ur jorden – Handbok i självhushållning ger grundläggande kunskaper och praktiska råd för hur du framgångsrikt odlar grönsaker för husbehov. Här finns allt från hur du bygger upp en god jord till hur du sår, sköter, skördar, bevarar och lagrar grödorna. Dessutom ett bonuskapitel om gratismaten som växer i skog och mark, och en kalender som visar hur självhushållningsåret ser ut. Köp boken här!

 

lilla_gronsakslandet-3Lilla grönsakslandet

Alfabeta 2016

Lilla grönsakslandet är handboken för dig som vill odla tillsammans med barn, eller är fullständig novis på odling. Hemma, på förskolan, i skolan … Med Lilla grönsakslandet som guide är det enkelt att börja odla. Författad tillsammans med Vanja Sandgren.

 

 

 

 

zetas-tradgard

Zetas trädgård

Prisma förlag 2003

Zetas trädgård är den magiskt vackra handelsträdgården i Huddinge utanför Stockholm, full av både skönhet och kunskap. Boken är skapad tillsammans med Zetas innehavare Victoria Skoglund och fotograf Lena Granefelt.

 

 

 

 

 

 

stora-dejtingboken-en-handbok-i-konsten-att-dejta-latt-ratt-roligt

 Stora Dejtingboken

Ordupplaget förlag 1998